Zaken doen met Webdetachering

Steeds meer opdrachtgevers doen zaken met Webdetachering. Zij profiteren graag van de bijzondere detacheringformule op basis van dagdelen en/of een beperkt aantal uren. Precisiewerk dat naadloos aansluit bij hun bedrijfsvoering en bovendien continuïteit biedt. Bijvoorbeeld een halve dag in de maand, gedurende een kwartaal. Of een jaar lang, twee dagen in de week dezelfde professional van Webdetachering in huis. 

Kortom, de daadwerkelijke behoefte aan flexibele (personele) ondersteuning bij de opdrachtgever bepaalt het detacheringcontract. Dat is het enige dat telt bij Webdetachering!

Waarom zaken doen met Webdetachering:

 

  • Detachering op basis van uw daadwerkelijke behoefte aan personele ondersteuning; 
  • U beschikt niet alleen over een “tijdelijke” internetprofessional, maar krijgt  de knowhow van een totale internetorganisatie (Webtraders) er feitelijk bij;  
  • Mede door de kennistest van Webdetachering en doorlopende bijscholing, krijgt u altijd kwaliteit in huis; 
  • De consultants van Webdetachering komen vooraf altijd op kennismakingbezoek bij u als  opdrachtgever.  Immers de kandidaat moet wel bij… en in uw organisatie passen; Webdetachering biedt ieder bedrijf wat wils: van junior tot senior. 
  • Webdetachering is een zusterbedrijf van internetbureau Webtraders. Beide bedrijven bieden een totaalpakket aan expertise: van development, internetmarketing, content, social media advies, tot aan design, mobiele sites en apps;

 

Dus bent u op zoek naar precisiewerk voor tijdelijke personele ondersteuning, bel ons dan op 070-3659913 of stuur een mail naar: liesbeth@webdetachering.nl.